Αρνητική απάντηση δικαστηρίου σε Φανιέρο για υποψηφιότητα

Αρνητική ήταν η σημερινή απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που αφορούσε την επιστροφή των πολιτικών δικαιωμάτων του Αντώνη Φανιέρου, προκειμένου να του επιτραπεί να κατέλθει υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Μάη.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο, απέρριψε το αίτημα του γνωστού επιχειρηματία, κρίνοντας ότι είναι αναρμόδιο να εξετάσει το αίτημα του. Το Επαρχιακό Δικαστήριο εξάλλου, καλεί τον Αντώνη Φανιέρο να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο εφόσον επιθυμεί.

Σε δηλώσεις του

ο ίδιος κατά την έξοδό του απο το Δικαστήριο, δήλωσε ότι θα αποταθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο και αν χρειαστεί και στο ΕΔΑΔ, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά του.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Αντώνη Φανιέρο ο οποίος ανέφερε "Ήθελα από το 1986 να βγάλω αυτό το χαρτί. Μόνο το Aνώτατο έχει το δικαίωμα πλέον. Εγώ ήθελα ως ανεξαρτήτος υποψήφιος να βοηθήσω τον κόσμο, χωρίς να πάρω μισθό. Και στο Ανώτατο θα πάω", ανέφερε ο Αντώνης Φανιέρος.

Ο Αντώνης Φανιέρος, είχε καταχωρίσει μέσω δικηγορικού γραφείου αίτηση αποκατάστασης καταδικασθέντος. Η εν λόγω αίτηση , βασίζεται στον περί Αποκαταστάσεως Καταδικασθέντων Νόμο του 1981 (70/1981), και αφορά αδίκημα για το οποίο ο αιτητής καταδικάστηκε στις 5 Ιουνίου 1986 από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα