Αριθμό ρεκόρ σημειώνουν οι εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών

Αυξητική τάση σημειώνουν οι εξαφανίσεις ατόμων για τους μήνες που μας πέρασαν. Εντύπωση προκαλεί εξάλλου το γεγονός ότι από τις 9 συνολικά εξαφανίσεις, οι 5 αφορούν νεαρά άτομα.

Συγκεκριμένα, από τα στοιχεία που συνέλεξε το SigmaLive κατά τους μήνες Ιούνιο και Αύγουστο, εξαφανίσεις έχουν αναφερθεί σε κατά τόπους Αστυνομικούς Σταθμούς στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου και Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Σημειώνεται εδώ ότι μια απ αυτές είχε τραγική κατάληξη και αφορούσε 69χρονο Βρετανό τουρίστα ο οποίος βρισκόταν

στην Αγία Νάπα με την οικογένειά του για διακοπές.

Κατά τον μήνα Ιούνιο σημειώθηκαν δυο εξαφανίσεις στην Επαρχία Λεμεσού, η μια αφορούσε 26χρονο άνδρα και η δεύτερη 43χρονη γυναίκα. Η τρίτη εξαφάνιση του μήνα καταγράφεται στην πρωτεύουσα και αφορά 19χρονο νεαρό.

Ρεκόρ των εξαφανίσεων σημειώνεται κατά τον μήνα που διανύουμε. Τρείς συνολικά εξαφανίσεις σημειώθηκαν στην Επαρχία Λεμεσού και αφορούν μια 17χρονη, έναν 16χρονο και μια 49χρονη. Τραγική κατάληξη είχε όπως αναφέραμε και πιο πάνω η εξαφάνιση 69χρονου στην Αγία Νάπα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός.

Περιστατικό εξαφάνισης εξάλλου σημειώθηκε και στην Λευκωσία, με την αναφορά για εξαφάνιση 14χρονης.

Σημειώνεται εδώ, ότι αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση δυο ανήλικων αγοριών στην Επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ορόκλινης τα οποία μετά από 1 βράδυ απουσίας από τις οικίες τους, εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Τελευταίο περιστατικό στο παρόν στάδιο για τον μήνα Αύγουστο, καταγράφεται αυτό της 17χρονης Ραφαέλλας Χαραλάμπους, από την Επαρχία Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα