Άρης: «Αναπνέει» ελεύθερα

Τώρα μάλιστα. Για πρώτη φορά φέτος, ο Άρης αναπνέει πιο ελεύθερα. Η ομάδα της Λεμεσού μετά τη νίκη της επί του Ερμή αύξησε την απόσταση από τη Δόξα στους επτά βαθμούς και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα νιώθει άνετος. Μάλιστα έχει την ευκαιρία, ουσιαστικά, να καθαρίσει την παραμονή στα επόμενα δύο παιγνίδια, στα οποία φιλοξενεί την Αναγέννηση το Σάββατο και θα αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Μακάρειο. Με δύο στα δύο η διαφορά θα πάει τουλάχιστον στους δέκα βαθμούς, κάτι που θα του επιτρέψει να νιώσει

σιγουριά όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

Κόντρα στον Ερμή, ο Άρης επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία. Μπορεί να μην είχε φανεί σε βαθμούς τα προηγούμενα παιγνίδια, όπου αντιμετώπισε τις μεγάλες ομάδες, όμως οι εμφανίσεις του επέτρεπαν λόγους αισιοδοξίας. Και τώρα που ξεκίνησε το βατό πρόγραμμα, ο Νικόλας Μαρτίδης αλλά και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν ότι θα έρθουν και οι βαθμοί.

Καμία υποτίμηση

Κανένας δεν υποτιμά την Αναγέννηση, όμως το παιγνίδι προσφέρεται για δεύτερο στη σειρά τρίποντο. Αν το πετύχει, θα βάλει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στη Δόξα αλλά και στην Καρμιώτισσα, την οποία θα φθάσει σε απόσταση βολής (3 βαθμοί) αν χάσει από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Επιστρέφουν οι Μάρτινς και Ευσταθίου που εξέτισαν τις ποινές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα