Άρης - ΑΕΚ 1-2: Με Ρομό το "χρυσό" διπλό!

Μία από τις σπουδαιότερες της νίκες στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς έφυγαν με το "διπλό" στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", με 2-1 κόντρα στον εκπληκτικό για ακόμη μια φορά  Άρη και σκαρφάλωσαν στους 10 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν πρώτοι στην βαθμολογία και παρέμειναν στους 12 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, όμως ήταν η ΑΕΚ

που το έκανε στην πρώτη της φάση, με τον Τρισκόφσκι στο 23'. Εξαιρετική η αντίδραση του Άρη, που ισοφάρισε στο 33' με τον Κοκόριν και είχε ευκαιρίες να το γυρίσει πριν το ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο Β΄ μέρος δεν υπήρξαν ουσιαστικές ευκαιρίες, με την ΑΕΚ να σκοράρει στο 72' με την χρυσή αλλαγή του Όλτρα - τον Ρόμο - ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι.

Άρης (Α.Σπιλέφσκι): Βανά, Καζού, Μποακί, Μπένγκτσον (82' Τζαβέ), Γκομίς, Μαγιαμπέλα (67' Μπαμπίκα), Στρούσκι (67' Μπράουν), Μουσούντα, Σόκε, Μπρόρσον, Κακόριν.

-Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μεντιούμπ, Πηλέας, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Γιαμπλόνσκι, Τζαβέ, Μπαμπίκα.

ΑΕΚ (Χ.Λ.Όλτρα): Πίριτς, Μίκελ, Μιλίσεβιτς, Χριστοφόρου, Εγγλέζου, Λέδες, Πονς (75' Σανχούρχο), Ναούμ (86' Γκαρθία), Ασάντε (61' Φαράζ), Τρισκόφσκι (86' Τόμοβιτς), Ολατούντζι (61' Ρόμο).

-Στον πάγκο: Τούμπας, Γκόρντιτς, Γκαρθία, Τόμοβιτς, Ροσάλες, Σανχούρχο, Λόπες, Ρομό, Φαράζ, Μάμας, Χένρι.

Κίτρινες: Μαγιαμπέλα

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Dionisi Federico

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Keywords
Τυχαία Θέματα