Αργυρού: “Ήρθε η στιγμή να δείξουμε τις ικανότητες μας''

Έτοιμος να κάνει ότι είναι δυνατό για να βοηθήσει την Εθνική μας ομάδα U24 να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 είναι ο Αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Τζούλιο Αργυρού.

Η Εθνική U24 αναχωρεί την Κυριακή για την Βουλγαρία για αγώνες πλέι-οφ με εισιτήριο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Ο εκ των κορυφαίων χειροσφαιριστών του νησιού μας μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Κ.Ο.Χ. για τους επίσημους αγώνες στην Βουλγαρία εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μπορεί η Εθνική μας να κάνει την υπέρβαση

και να πάρει την πρόκριση. Τόνισε παράλληλα πως με την εμπειρία των Νούγκοβιτς και Νικηφόρου που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των νεαρών διεθνών μας αλλά και με την βοήθεια του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Απόστολου Μιχαήλ έχουμε αρκετές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας.

Αρχικά ο Τζούλιο Αργυρού είπε: “Έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε μια τεράστια πρόκληση. Το βάρος του Κυπριακού χάντμπολ καλώς ή κακώς θα πρέπει να το σηκώσουν οι νεαροί μας παίκτες κάτω των 24! Είναι η ευκαιρία τους να αποδείξουν ποιοι είναι και που μπορούν να φτάσουν. Φτάνει να το πιστέψουν γιατί το ταλέντο το έχουν”.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας δήλωσε: “Αν και είχαμε πολύ μικρό διάστημα για να προετοιμαστούμε το κάναμε με αρκετή όρεξη, ενέργεια. Δουλέψαμε αρκετά και βγάλαμε πολύ θετικά στοιχεία. Οι μικροί χρειάζονται την στήριξη μας και καλούμε εγώ ο Νούγκοβιτς και ο Νικηφόρου σαν οι έμπειροι της εθνικής ομάδας μαζί με τον προπονητή Απόστολο κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε. Η ομάδα είναι έτοιμοι να τα δώσει όλα ενόψει των προκριματικών. Στόχος είναι να περάσουμε από τα γκρουπ για τα προημιτελικά. Μετά θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προσγειωμένα, πειθαρχημένα και κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και είναι καιρός να τις δείξουμε και να τις αποδείξουμε στο παρκέ” κατέληξε με νόημα ο αρχηγός της Εθνικής μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα