Αποθέτουν λουλούδια στο σημείο που «έσβησε» ο άτυχος Παναγιώτης (pic)

Φίλοι και συγγενείς αποθέτουν λουλούδια στο σημείο που ο άτυχος Παναγιώτης Χριστοφόρου, έσβησε στην άσφαλτο, μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση που προκάλεσε 50χρονος Ρώσος, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ ήταν τύφλα στο μεθύσι. 

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί, στο σημείο που ξεψύχησε τόσο άδικα ο Παναγιώτης έχει μπει σταυρός στη μνήμη του, ενώ πολλοί φίλοι του γράφουν στο κιγκλίδωμα αποχαιρετιστήρια μηνύματα. 

Ευρήματα σοκ

κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή στον άτυχο Παναγιώτη που έχασε τη ζωή του στο φρικτό θανατηφόρο.

Εντός των επόμενων ωρών θα διαφανεί η ακριβής πορεία του Ρώσου που παρέσυρε στον θάνατο με τον πιο φρικτό τρόπο τον άτυχο Παναγιώτη, στο θανατηφόρο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον εκπαιδευτή και εμπειρογνώμονα Ανδρέα Τζιηρκαλλή, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για το μαύρο κουτί. Πρόκειται, όπως είπε, για το event data recorder, το οποίο βρίσκεται κοντά στο ταμπλό των αυτοκινήτων. Ο κάθε κατασκευαστής, επισήμανε ο κ. Τζιηρκαλλής, επιλέγει το ακριβές μέρος που θα τοποθετήσει το εν λόγω κουτί και αποφεύγεται να τοποθετείται στο μπροστινό ή το πίσω μέρος του οχήματος.

Συγκλονισμένος ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, μίλησε στο «Μεσημέρι και Κάτι» για το φρικτό θανατηφόρο που στοίχισε τη ζωή στον Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Αγνώριστο το όχημα του αδικοχαμένου Παναγιώτη Χριστοφόρου, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα