Αποθεώθηκαν και έδωσαν υποσχέσεις

ΑΕΚ
Η διοίκηση παρουσίασε το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο επίκεντρο βρέθηκαν τα έξι νέα αποκτήματα

Στην παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, όλων των ηλικιών η διοίκηση της ΑΕΚ, στο πλαίσιο του χθεσινού fan day, παρουσίασε το ρόστερ της νέας σεζόν. Όπως είναι φυσιολογικό, τα φώτα της προβολής έπεσαν στα νέα

αποκτήματα της ομάδας, που μέχρι στιγμής είναι οι Λαμπάν, Χατζηγιαννακού, Ματσίανιακ, Άλβες, Τετέ και Νίνου.

Οι μικροί φίλοι της ΑΕΚ διασκέδασαν με face painting, μπαλονοκατασκευές, φουσκωτά και διάφορα άλλα παιχνίδια, ενώ οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα στον κόσμο και φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά.

«Θα προσπαθήσουμε και φέτος για το καλύτερο. Σας θέλουμε δίπλα μας», ανέφερε στα ελληνικά ο Καταλά.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν.

«Θα είμαστε και φέτος δυνατοί. Ήρθαν στην ομάδα νέοι παίκτες, που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Θα είναι δύσκολο να πετύχουμε ό,τι πετύχαμε πέρυσι, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Τέλος, εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο Ιωσήφ Φράγκος.
«Μπορεί να κρατάμε χαμηλούς τόνους, όμως και φέτος οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες. Πέρυσι αδικήσαμε την ομάδα με την παρουσία μας, όμως φέτος ευελπιστούμε ότι θα είμαστε περισσότεροι».

Αρέσει ο Ταουντούλ
Όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση, ούτε χθες προέκυψε κάποια εξέλιξη, με τον Τσάβι Ρόκα τις επόμενες ημέρες να αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για τον τερματοφύλακα. Ο Ταουντούλ, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, αφήνει καλές εντυπώσεις, ενώ ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η περίπτωση του Πολωνού, είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένας τερματοφύλακας.
Πολύ πιθανόν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση και ενός ανασταλτικού μέσου.

Η προσοχή στην Μπορντό
Όπως είναι φυσιολογικό, η προσοχή εστιάζεται εξ ολοκλήρου στη Μπορντό, την οποία η Λαρνακείς θα αντιμετωπίσουν στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί η τύχη να μη χαμογέλασε στην ομάδα της ΑΕΚ, ωστόσο άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, να κοιτάξουν στα μάτια τους Γάλλους, ώστε να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση.

Είναι λογικό ότι ο πρώτος αγώνας (30 Ιουλίου) στη Γαλλία είναι εξαιρετικά σημαντικός, αφού το αποτέλεσμά του θα δείξει εάν η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν θα μπορέσει στον επαναληπτικό της 6ης Αυγούστου να ελπίζει σε πρόκριση.

Φιλική νίκη
Στο φιλικό που έγινε το Σάββατο, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Νέας Σαλαμίνας. Το σκορ άνοιξε ο Κάντε στο 51΄, δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΚ μετά από μπαλιά του Τετέ, ενώ στο 60’ ο Μπεμπά μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 2-1 για την ΑΕΚ Λάρνακας έκανε ο Μπόλιεβιτς στο 80’, μετά από πάσα του Λαρένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα