'Εναρξη διαβούλευσης για νομοσχέδιο περί προστασίας του καταναλωτή

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ανακοίνωσε την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για το προσχέδιο του νομοσχεδίου «Ο περί Προστασίας του Καταναλωτή Νόμος του 2018»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο ενοποίησης και κωδικοποίησης συγκεκριμένων νομοθεσιών, που ρυθμίζουν θέματα προστασίας των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών, καθώς και ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των εξουσιών και αρμοδιοτήτων της Εντεταλμένης Υπηρεσίας με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή των εν λόγω νομοθεσιών, καταρτίστηκε

από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή προσχέδιο νομοσχεδίου με τίτλο «Ο Περί της Προστασίας του Καταναλωτή Νόμος του 2018».

Η επιστολή για την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης, καθώς και το προσχέδιο νομοσχεδίου βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας στη διεύθυνση www.consumer.gov.cy.

Τυχόν απόψεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουλίου 2018 στην Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή (οδός Αγαπήνορος 2, Μέγαρο ΙΡΙΣ, Λευκωσία) ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ccps@mcit.gov.cy και epapachristoforou@mcit.gov.cy.

Για περαιτέρω πληροφορίες και/ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην κ. Έλενα Παπαχριστοφόρου στα τηλέφωνα 22200922/22200900.

Η Δημόσια Διαβούλευση είναι ανοικτή για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα