''Υπήρξε μια άρνηση''

Δηλώσεις στον Γιώργο Χελάκη έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Αναφέρθηκε φυσικά στην πρόκριση επί της Ρόζενμποργκ και γενικά για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Δεν μου έχει συμβεί ξανά και νομίζω ότι σε λίγους έχει τύχει. Είναι αποτέλεσμα έντονης πίστης και αδιάκοπης προσπάθειας για να πετύχουμε τα όνειρα μας. Υπήρξε μια άρνηση για να δεχθούμε οποιαδήποτε αποτυχία και έστω και την ύστατη στιγμή πετύχαμε αυτό που

θέλαμε».

«Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι μια ιστορία».

«Δεν μου έχει συμβεί ξανά και νομίζω ότι σε λίγους έχει τύχει. Είναι αποτέλεσμα έντονης πίστης και αδιάκοπης προσπάθειας για να πετύχουμε τα όνειρα μας. Υπήρξε μια άρνηση στο να δεχθούμε οποιαδήποτε αποτυχία και έστω και την ύστατη στιγμή πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

-το που οφείλεται το γεγονός ότι κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ να σημειώσει τρία γκολ στις καθυστερήσεις: «Το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν και θέμα συγκυριών, διότι είχε ανοιχτεί η αντίπαλη ομάδα. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε εκείνο το σημείο και μετά το πρώτο γκολ, ώστε να μην δεχθούμε κάποιο τέρμα και δεν άλλαξε κάτι σε εμάς, ενώ άλλαξε ο προσανατολισμός της Ρόζενμποργκ με το πρώτο γκολ που δέχθηκε».

-τους στόχους που υπάρχουν από εδώ και πέρα και τα επόμενα «θαύματα» που… σκοπεύει να πετύχει ο ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια ότι κάθε παιχνίδι είναι μια ιστορία και μια προσπάθεια για να γραφτεί ιστορία. Το ίδιο ισχύει και για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα αποτελέσει μια προσπάθεια για να γράψουμε ιστορία. Στη δική μας περίπτωση και με το μπάτζετ που υπάρχει δεν γίνεται να βάζουμε στόχο (σ.σ. στην Ευρώπη) και ονειρευόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα