''Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε για 1911 λόγους''

Με ανακοίνωσή του, ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου έστειλε σύνθημα νίκης ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια



Αναλυτικά:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου εύχεται σε κάθε Ανορθωσιάτη και Ανορθωσιάτισσα καλό νέο χρόνο να έχουμε με την ευχή και την ελπίδα ότι θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που η πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή. Ευχή όλων το 2016 να μας βρει να γιορτάζουμε, να τραγουδάμε και να πίνουμε στο Καλλιμάρμαρο. Εκεί που οι πρόγονοι μας μεγάλωσαν και μεγαλούργησαν

στην Ιδέα της Ανόρθωσης, για την περηφάνια της Αμμοχώστου, για το μεγαλείο του Ελληνισμού.

Με την αρχή του νέου χρόνου η ομάδα μας καλείται να δώσει έναν αγώνα που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε για 1911 λόγους. Πρέπει να επανέλθουμε άμεσα στις νίκες και να στείλουμε τον αντίπαλο για μπάνια από τον Γενάρη. Ο αγώνας παίζεται στο δικό μας, προσωρινό, σπίτι και η τύχη του θα κριθεί αποκλειστικά από εμάς. Βλέπουμε την ομάδα μας με ικανοποίηση να βρίσκετε μέσα στους στόχους και με τις κατάλληλες ανάσες και προσθήκες να το πάρουμε μέχρι τέρμα.

Εδώ κάπου μπαίνει και ο δικός μας ρόλος. Ο ρόλος του κόσμου. Ο ρόλος της καυτής έδρας που θα πνίξει κάθε σκέψη του αντιπάλου, κάθε άδικο σφύριγμα του κόρακα και οτιδήποτε άλλο δεν ανήκει στον αγωνιστικό χώρο για έναν αγώνα ενενήντα λεπτών. Ακούμε σχεδόν κάθε εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές μας να λένε πόσο σημαντικοί γι ´ αυτούς είμαστε εμείς. Ο παλμός της εξέδρας εκεί ειδικά που ένα παιχνίδι στραβώνει, εκεί που η τύχη δεν είναι με το μέρος μας. Το Σαββάτο την τύχη μας θα την ορίσουμε εμείς.

Καλούμε τα μέλη μας όπως, το Σαββάτο η ώρα 17:00 το αργότερο να βρίσκονται στον κεντρικό μας Σύνδεσμο στην Λάρνακα. Όλες οι πορείες των κλιμακίων θα καταλήξουν στο οίκημα για τις τελευταίες οδηγίες από την ηγεσία του Παν.Συ.Φι. και ακολούθως να πορευτούμε ΟΛΟΙ μαζί για "πισσαρίδη". Η ώρα 18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ θα ξεκινήσει πορεία με τα πόδια μέχρι το Νότιο πέταλο. Ακολουθάμε τις οδηγίες των οργανωτών και των υπευθύνων πάντοτε στις γραμμές του Συνδέσμου. Εισιτήρια για τα μέλη στα κλιμάκια μας.

ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

Keywords
Τυχαία Θέματα