'' Eίναι ενοχλητικό''

Στην διάσκεψη Τύπου , ο προπονητής της Ομόνοιας Γέσπερ Φρέντμπεργκ έκανε παράπονα για την ομοιομορφία στις αποφάσεις των διαιτητών.

Αναλυτικά:

"Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την νίκη και για την εξασφάλιση θέσης στην Ευρώπη.Είναι ενοχλητικό όταν χάνεις, αλλά ενοχλητικό είναι και όταν δεν υπάρχει ομοιομορφία στις αποφάσεις των διαιτητών. Την μια ημέρα είναι κόκκινη, την άλλη κίτρινη και την άλλη τίποτα. Είναι ενοχλητικό για τους παίκτες και την ομάδα.
Είμαι απογοητευμένος επειδή δεχτήκαμε δυο γκολ σε λίγο χρονικό

διάστημα, ενώ είχαμε μια καλή συζήτηση στα αποδυτήρια και είχαμε ένα plan b. Οι ποδοσφαιριστές δυσκολεύονται να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις στο γήπεδο αλλά δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς.Κάναμε κάποιες αλλαγές και πλησιάσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για την συμμετοχή των νεαρών, έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Είναι σημαντικό για αυτούς να παίζουν σε τέτοιο επίπεδο με ομάδες που πρωταγωνιστούν. Οι νεαροί έδειξαν χαρακτήρα και ανταποκρίθηκαν. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσουμε ξανά την νέα χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα