Απόλλων: Τώρα είναι η ώρα και του κόσμου

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Απόλλωνας πέρασε το εμπόδιο του πρώτου και του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λίγκ. Κόντρα στις Σαξάν Μολδαβίας και Τρακαι Λιθουανίας η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ δεν συνάντησε δυσκολίες ωστόσο τώρα μπροστά της ξεπροβάλει η Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν.

Σαφώς και πρόκειται για πιο δύσκολη ομάδα από αυτές που συνάντησε στους δυο προηγούμενους γύρους, ωστόσο και πάλι η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών του Πορτογάλου τεχνικού. Στόχος τους είναι η πρόκριση στα play-off του Γιουρόπα Λιγκ και από εκεί να διεκδικήσουν θέση στους ομίλους του Γιουρόπα

Λίγκ για τρίτη σερί χρονιά.

Τα δεδομένα για τους γαλάζιους δεν είναι εύκολα ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουν να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο. Ωστόσο τώρα είναι που πρέπει να υπάρξει η μεγάλη διαφορά και αυτή ακούει στο όνομα των φίλων του Απόλλωνα.

Την ερχόμενη Πέμπτη το Αντώνης Παπαδόπουλος θα πρέπει να είναι κατάμεστο. Οι φίλοι της Λεμεσιανής ομάδας θα πρέπει να βρεθούν δίπλα στους παίκτες και να τους σπρώξουν προς το θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό θα είναι και το καλύτερο για την ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ ούτως ώστε να μεταφέρει τις ελπίδες της για πρόκριση στον επαναληπτικό. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι από τους δυο προηγούμενους αγώνες για να μπορέσουν να πετύχουν κάτι καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα