Απόλλων: Τον είδε και τον διάβασε καλύτερα

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Ιοάν Αντόνε είδε χθες τον Ερμή ο οποίος αποκλείστηκε από τον ΑΕΛ από τη συνέχεια του κυπέλλου με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε αυτά που ήθελε από την ομάδα της Αραδίππου (αφού δεν είχε τίποτα να κρύψει) και πλέον στο Κολόσσι ανοίγει ο φάκελος Ερμής.

Ο Ιοάν Αντόνε είδε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ομάδας της Αραδίππου και σίγουρα από τη μια θα προσπαθήσει να κλειδώσει τα πλεονεκτήματα της και από την άλλη να κτυπήσει στα μειονεκτήματα της.

Ένα από

τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ομάδας του Ερμή είναι πως μπορεί να παίξει στην κόντρα επίθεση. Οι αντιπηθέσεις της είναι καλά οργανωμένες και σίγουρα ο Ρουμάνος τεχνικός θα προσπαθήσει κόντρα στον Ερμή να «πιάσει» το κέντρο. Από εκεί θα ξεκινούν και θα τελειώνουν όλα για τους γαλάζιους της Λεμεσού που αν καταφέρουν να το πετύχουν τότε θα βρεθούν ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους όπου είναι η νίκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σήμερα θα φανερώσεις στους ποδοσφαιριστές του το πλάνο με το οποίο καλούνται να φύγουν από το Αμμόχωστος με το τρίποντο και να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα το έργο τους.Σίγουρα μια νίκη στην πρεμιέρα των play-off θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και παράλληλα θα ευελπιστούν σε απώλειες του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα