Απόλλων: Τεστ αποδείξεων και αντοχής

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας την περασμένη αγωνιστική και τώρα έχει ενώπιον του ένα μεγάλο τεστ αποδείξεων και αντοχής. Γνωρίζει ότι αν φύγει με τη νίκη από το ΓΣΠ επί της Ομόνοιας, θα αποκτήσει μια τεράστια δυναμική και θα αποσβήσει με τον καλύτερο τρόπο τις όποιες άσχημες εντυπώσεις άφησε στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει δουλέψει πολύ σε θέματα τακτικής όλες τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι το αυριανό παιχνίδι

με την Ομόνοια θα κριθεί στα σημεία. Κλειδί για τον Απόλλωνα θα είναι η αμυντική συμπεριφορά και κυρίως η σταθερότητα που θα επιδείξουν οι δύο ακραίοι μπάκ κόντρα στους ταχύτατους επιθετικούς της Ομόνοιας. Η απουσία του Λοπες πονοκεφαλιάζει τον Εμανουέλ, αφού στο χώρο αυτό θα κινείται ο πιο φορμαρισμένος παίχτης της Ομόνοιας (Μπαντιμπάνγκα). Θα προτιμήσει ξανά τον Πέδρο ή θα πάει σε μια πιο αμυντικογενή λύση (Στυλιανού);

Στον άξονα, λογικά θα διατηρηθεί ο Ντα Σίλβα ο οποίος με την τεχνική και την εμπειρία του μπορεί να δώσει βοήθειες και στο σκοράρισμα, κυρίως αν δεν προλάβει ο Γκιέ. Θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί ο Τουράμ ενώ υποψήφιος για ενδεκάδα είναι και ο Κολοκούδιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα