Απόλλων: Στο μυαλό μόνο η Πάφος

Απόλυτα προσηλωμένοι στην Πάφο είναι άπαντες στον Απόλλωνα, έστω και αν ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια – ντέρμπι, σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Η Πάφος θα πάει στη Λεμεσό για να πωλήσει ακριβά το «τομάρι» της, στην προσπάθεια που κάνει για σωτηρία και ο Πέδρο Εμανουέλ έχει προειδοποιήσει σχετικά τους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε, δεν ξεχνούν τη λευκή ισοπαλία στο παιχνίδι του Α’ γύρου στο «Παφιακό». Στον Απόλλωνα δεν θέλουν με τίποτα να χαλάσει η ροή επιτυχιών και το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.


Η δυτική κερκίδα του «Τσιρείου» θα

σφύζει από ζωή στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφο και αυτό είναι που θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Απόλλωνα. Δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, τότε το κλίμα θα φτιάξει ακόμη περισσότερο, αφού η Λεμεσιανή ομάδα θα επωφεληθεί βαθμολογικά από τις όποιες απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι της Κυριακής, Ανόρθωσης-ΑΠΟΕΛ και παράλληλα θα πάει με φόρα στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΛ για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Και μετά την ΑΕΛ ακολουθούν τα ντέρμπι-πρόκληση τίτλου, με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Το σύνθημα όμως στον Απόλλωνα είναι ένα και μοναδικό: «πρώτα η Πάφος», για να μη χαθεί ότι με κόπο χτίστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως να μη χαθεί αυτή η δυναμική που περιβάλλει την ομάδα και τον κόσμο. Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί βατήρα βαθμολογικής και ψυχολογικής εκτόξευσης και στον Απόλλωνα δεν θέλουν να χάσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Σίγουρα, οι απουσίες των Σακέτι και Στογιάνοβιτς είναι σοβαρές και «πονοκεφαλιάζουν» τον Πέδρο Εμανουέλ, αλλά οι λύσεις υπάρχουν και πολύ περισσότερο υπάρχει διάθεση και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα