Απόλλων: Ψάχνει την πρώτη κολλητή νίκη

Από αύριο η προετοιμασία του Απόλλωνα για τη δύσκολη έξοδο στη Λάρνακα την ερχόμενη Κυριακή, θα μπει στην τελική της ευθεία.

Ο Πέδρο Εμάνουελ και οι ποδοσφαιριστές του θα στρωθούν στη δουλειά, ώστε να προετοιμαστούν όσο πιο καλά γίνεται και να είναι πανέτοιμοι για έναν απαιτητικό αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που δημιουργεί πονοκεφάλους τα τελευταία χρόνια. Με την ψυχολογία να έχει επανέλθει σε υψηλά επίπεδα, στον Απόλλωνα θέλουν να πετύχουν φέτος για πρώτη φορά δύο σερί νίκες, που θα τους τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα τους βοηθήσουν να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Αναμένοντας

να επιστρέψουν στη βάση τους και οι διεθνείς σώοι και αβλαβείς, ο κ. Εμάνουελ είναι πιθανό στον επόμενο αγώνα να έχει τις λιγότερες απουσίες από κάθε άλλο φετινό αγώνα για το πρωτάθλημα. Και αυτό γιατ ο Μπεντόγια από αύριο θα μπει σε πιο δυνατούς ρυθμούς, ενώ και ο Αγγελή, δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του, δείχνει έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση. Αρχικά να μπει στην αποστολή της ομάδας και στη συνέχεια να πάρει ξανά αγωνιστικά λεπτά για να βρει τον ρυθμό του. Και αυτό γιατί ο διεθνής αμυντικός είναι υπερ-πολύτιμος για τη λεμεσιανή ομάδα.

Τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χάσει ούτε δευτερόλεπτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Βάλε, Ρομπέρζ και Βινίσιους. Αυτοί οι τρεις είναι οι μόνοι από το ρόστερ της ομάδας οι οποίοι αγωνίστηκαν ως βασικοί και στα 6 παιχνίδια χωρίς να γίνουν αλλαγή, συμπληρώνοντας 540 λεπτά. Φυσιολογικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Βάλε έχει συμπληρώσει 109 σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, πέραν του ότι έχουν βρει την κατάλληλη χημεία μεταξύ τους, δεν έχουν για την ώρα «αντίπαλο» τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να σπάσει τη δυάδα και δεν είναι άλλος από τον Αγγελή.
Την τριάδα ακολουθούν τα βαρόμετρα της ομάδας Ντα Σίλβα και Παπουλής. Ο Βραζιλιάνος έχει 526 λεπτά συμμετοχής (έγινε αλλαγή στο 76' του αγώνα με την ΑΕΖ), ενώ ο Έλληνας άσος έχει 519. Έγινε αλλαγή στο 85' του αγώνα της πρεμιέρας με τη Σαλαμίνα και επίσης στο 74ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΛ. Ο άλλος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε και στα 6 παιχνίδια είναι ο Σακέτι, όμως έχει 498 λεπτά συμμετοχής, αφού έγινε αλλαγή σε τρεις αγώνες. Στο 60ό λεπτό με την ΑΕΖ, στο 80ό λεπτό με την ΑΕΚ και στο 88ο λεπτό με την ΑΕΛ.

Το μήνυμα του Ντα Σίλβα
Ευχαριστημένος από την ανάδειξη σε Mvp (για δεύτερη φορά φέτος) δήλωσε ο Άλεξ Ντα Σίλβα παραλαμβάνοντας το βραβείο του. Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε ότι «θα μοιραστώ το βραβείο με τους συμπαίκτες μου. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι, όπως είναι διαχρονικά οι αναμετρήσεις μας με τον Ερμή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, για να κερδίσουμε. Η νίκη μας στο τελευταίο παιχνίδι μάς βοήθησε πάρα πολύ, και πλέον θέλουμε να δώσουμε συνέχεια την Κυριακή. Θέλουμε οι οπαδοί μας να συνεχίσουν να μας ακολουθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού μας δίνουν επιπλέον δύναμη. Πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ομάδα, κάτι το οποίο είναι εξίσου σημαντικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα