Απόλλων: Ψάχνει νέο Σανγκόι και Λόπεζ

Ο Απόλλωνας στην τελευταία του έξοδο στη Λευκωσία και στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα έφυγε με το τρίποντο κερδίζοντας με 3-1. Τα γκολ για την ομάδα της Λεμεσού πέτυχαν οι Σανγκόι (2) και ένα ο Λόπεζ.

Ο Πέδρο Εμάνουελ θέλει η επίσκεψη του στο Μακάρειο να συνοδευτεί με την χαρά της νίκη και ψάχνει τους νέους Σανγκόι και Λόπεζ οι οποίοι θα οδηγήσουν την ομάδα πίσω στη Λεμεσό με την χαρά της νίκη.

Το επιχείρημα για τους ποδοσφαιριστές

του Πορτογάλου τεχνικού θα είναι εύκολο αφού και η ομάδα της Δόξας βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα. Είναι δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας θα συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες ωστόσο ο στόχος της νίκης είναι ο πρωταρχικός.

Μόνο μέσα από τη νίκη θα εκμεταλλευτεί η ομάδα της Λεμεσού το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ όποιο και αν είναι αυτό. Μακρίδης και Στυλιανού επανήλθαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αμφίβολος παραμένει ο Παπουλής ωστόσο καθημερινά ανεβάζει τους ρυθμούς του. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γκίε, Λόπες και Κολοκούδιας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Φρέιρε και Σακέτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα