Απόλλων: Πράγματι αρνείται να χάσει!

Τέτοιες ανατροπές δεν συμβαίνουν συχνά στο ποδόσφαιρο και πραγματικά όσοι ποδοσφαιρόφιλοι παρακολούθησαν την απίστευτη νίκη του Απόλλωνα θα έχουν να διηγούνται τα δυο τέρματα από το 90’ και εντεύθεν.

Οι γαλάζιοι πήραν σπουδαίας σημασίας τρίποντο με όλη τη σημασία της λέξης και επιβεβαίωσαν την γνωστή και επίκαιρη φράση του Εκπροσώπου Τύπου Φανούριου Κωνσταντίνου ότι η ομάδα αρνείται να χάσει.

Πράγματι ο Απόλλωνας αρνείται να χάσει. Οι φορές που έσωσε την παρτίδα στα τελευταία λεπτά είναι πολλές για να επικαλεστεί κάποιος ότι είναι τυχαίο. Έτσι και σήμερα σε βάρος της ΑΕΚ.

Μόνο που αυτή τη φορά η ομάδα της Λεμεσού δεν ήταν καλύτερη από την αντίστοιχη της Λάρνακας.

Σε γενικές γραμμές και με βάση των ευκαιριών και την εικόνα των δυο ομάδων ο Απόλλωνας θα ήταν ευχαριστημένος με τον βαθμό. Είχε προβλήματα από τα πρώτα λεπτά που πιθανόν να δημιουργήθηκαν από το γρήγορο προβάδισμα της ΑΕΚ. Και δεν διορθώθηκαν από την ισοφάριση του Βασιλείου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν απόντας μέχρι το 90’. Οι ευκαιρίες ήταν μονόπλευρες και η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-1. Παρ’ όλα αυτά οι γαλάζιοι έβγαλαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας που θέλει τον τίτλο και δείχνει ότι θα κάνει τα πάντα για να τον διεκδικήσει μέχρι το τέλος του μαραθωνίου.

Η ισοφάριση από τον συνήθη ύποπτο στα στημένα Βινίσιους έδωσε «φτερά» στην ομάδα του Αυγουστή που στην αμέσως επόμενη φάση σκόραρε και πήρε την τεράστια νίκη που την φέρνει στο -4 και με παιχνίδι περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ.

Καλή η ανατροπή, όμως, ο Απόλλωνας έβγαλε αδυναμίες και πάλι που χρήζουν βελτίωσης. Επειδή μια φορά να την ξανά πατήσει ενδεχομένως να βάλει ταφόπλακα στα όνειρα. Αναφερόμαστε στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας που είναι αρκετά μέτρια. Δεν μπορείς να παίζεις απλά για να βάλεις ένα τέρμα περισσότερο από τον αντίπαλο. Με μαθηματική ακρίβεια θα την πατήσεις και για να μην συμβεί στους εναπομείναντες τελικούς ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να βελτιώσει άμεσα και αποτελεσματικά την αμυντική λειτουργία. Αν τα καταφέρει τότε οι πιθανότητες για την υλοποίηση του στόχου σαφώς θα είναι περισσότερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα