Απόλλων: Πιο έτοιμοι από ποτέ

Ο πήχης μπαίνει στο υψηλότερο σημείο όσον αφορά τους στόχους του Απόλλωνα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι η επιδίωξη των «γαλάζιων» και η διοίκηση το δηλώνει ευθέως.

Έχοντας, σαφώς πιο πολλές εμπειρίες, ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ για να οδηγήσουν την ομάδα στην «γη της επαγγελίας». Αν θα το πετύχουν ή όχι θα φανεί σε βάθος χρόνου. Στο παρόν στάδιο,

προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου.

Η διοίκηση από κοινού με την τεχνική ηγεσία, βρίσκονται στο ψάξιμο για τους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας και προβαίνουν σε ενδελεχή ανάλυση των υποψηφίων για την αποφυγή λαθών. Η διατήρηση του βασικού κορμού της περσινής περιόδου δίνει την ευχέρεια να γίνουν λίγες και προσεγμένες κινήσεις για περεταίρω ενδυνάμωση της ομάδας.

Την ίδια ώρα, υπολογίζουν τα μέγιστα και στην βοήθεια του κόσμου του Απόλλωνα. Η ευφορία από την κατάκτηση του Κυπέλλου αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, με την διοίκηση να θεωρεί απόλυτα εφικτό τον στόχο της διάθεσης 2.500 εισιτηρίων διαρκείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα