Απόλλων: Παίρνει σειρά η Τρακάι...

Δυνατή προπόνηση για τα διπλά παιγνίδια με τους Λιθουανούς πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Απόλλωνας. Η Σαξάν, το πρώτο φετινό θύμα των γαλάζιων αφού δεν κατάφερε να αντισταθεί στο γήπεδο, τουλάχιστον έλαβε μέρος στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Τρακάι. Την ερχόμενη εβδομάδα, η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Το σημερινό παιγνίδι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός απλά είδε την ομάδα του πιο έτοιμη σε σχέση

με το προηγούμενο παιγνίδι, γεγονός που θα παίξει σημαντικό ρόλο για τα διπλά παιγνίδια με την σαφώς πιο έτοιμη Τρακάι.

Χάι λάιτ της αποψινής βραδιάς δεν ήταν άλλο από το εκπληκτικό τέρμα του Φώτη Παπουλή. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός συνεχίζει από εκεί που έμεινε στην περσινή περίοδο και φαίνεται ότι θα αποτελέσει και φέτος εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας του Απόλλωνα.

Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Κολοκούδιας, όμως, η τύχη του γύρισε την πλάτη. Δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, με την μια να σταματά στο δοκάρι.

Θετική παρουσία είχε και ο Χάμπος Κυριάκου. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα στην περσινή περίοδο δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του, εξέλιξη που μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει στο οικοδόμημα του Απόλλωνα. Πρόκειται για ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με τεράστιες ικανότητες και κυρίως εμπειρία.

Όσον αφορά στην αμυντική γραμμή της ομάδας δεν μπορεί να κριθεί στα παιγνίδια με τους Μολδαβούς, οι οποίοι φάνηκαν πολύ ανίκανοι για να δοκιμάσουν την... παρέα του Βάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα