Απόλλων: Ομάδα που προσφέρει θέαμα και γκολ

Χαρακτηριστικό από τα παιχνίδια του Απόλλωνα στην φετινή πάροδο είναι τα πολλά γκολ.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι διαθέτουν την καλύτερη επιθετική γραμμή με 41 γκολ σε 17 αγώνες (2.41 γκολ ανά παιχνίδι). Μια ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές αλλά ειδικά στον επιθετικό τομέα παρουσιάζει ίσως την πιο γεμάτη ομάδα. Γκιέ-Γκιέ,

Ρέζεκ, Σανγκόι, Τουράμ, Λόπεθ και Παπουλής αποτελούν μια εξάδα ποδοσφαιριστών σκόραραν τα 28 από τα 41 γκολ του Απόλλωνα κάτι που δείχνει και τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα που διαθέτει στην φετινή περίοδο η Λεμεσιανή ομάδα. Τα 13 γκολ από τα 41 τα πέτυχαν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην μεσαία και στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Αρνητικό σημείο για τον Απόλλωνα, το γεγονός ότι διαθέτει την τέταρτη χειρότερη αμυντική γραμμή με 24 γκολ (μαζί με Σαλαμίνα, 1.41 γκολ ανά παιχνίδι), κάτι που έδειχνε να βελτιώνει με την πρόσληψη Ιοάν Αντόνε αλλά στα τελευταία 6 παιχνίδια δέχθηκε 11 γκολ. Σημάδι βελτίωσης έδειξε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα όπου μετά από πέντε παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία του.Με δεδομένη την επίθεση-φωτιά που διαθέτει και μια αμυντική γραμμή που έχει αδυναμίες, η ομάδα του Απόλλωνα προσφέρει θέαμα στα παιχνίδια της στην φετινή περίοδο. Σε σύνολο 17 αγωνιστικών οι κυανόλευκοι πρόσφεραν συνολικά 65 γκολ (41 υπερ και 24 κατά) κάτι που σημαίνει ότι μέσο όρο σε παιχνίδια της ομάδας υπάρχουν σχεδόν 4 γκολ ανά παιχνίδι (3.82).

Keywords
Τυχαία Θέματα