Απόλλων: Οχυρώνεται αμυντικά…συνεχίζει να «πυροβολεί»

Το πρόβλημα του Απόλλωνα στην φετινή περίοδο είναι η αστάθεια στην αμυντική γραμμή καθώς σε πολλά παιχνίδια προδόθηκε από αυτή και αυτή την στιγμή με παθητικό 24 γκολ διαθέτει την 6η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο Ιοάν Αντόνε προσπάθησε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώσεις την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, έτσι ώστε να πάει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με οχυρωμένη άμυνα που δύσκολα θα δέχεται γκολ.

Η βελτίωση δεν ήρθε με αποτέλεσμα να

πληρώσει τον αποκλεισμό από τον Οθέλλο και μερικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα (2-2 με Οθέλλο και 3-3 με ΑΕΛ), ωστόσο μετρά δυο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο Απόλλωνας στην τελευταία μέρα των μετεγγραφών απέκτησε τον Έντβιν Οουόν ο οποίος προορίζεται σαν βασικός στο κέντρο της άμυνας έτσι ώστε να δώσει στα στοιχεία που χρειάζεται ενόψει των αγώνων-φωτιά. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει την ευκαιρία στο παιχνίδι με την Δόξα να πάρει μια γεύση από την ομάδα του Απόλλωνα και να μπει στο πετσί της ομάδας πριν από τα τρία καθοριστικά ντέρμπι μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας. Εάν ο Οουόν δώσει αυτά που θέλει ο Ιοάν Αντόνε, τότε ο Απόλλωνας οχυρώνεται αμυντικά στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Και με δεδομένο ότι η επίθεση της ομάδας «πυροβολεί» συνεχώς, τότε οι γαλάζιοι έχουν αρκετές πιθανότητες να κρατηθούν στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα