Απόλλων: Όχι με αυτό τον τρόπο

Κάποτε θα ερχόταν και η απώλεια για τον Απόλλωνα. Ωστόσο, μετά από οκτώ σερί νίκες, οι κυανόλευκοι δεν περίμεναν να έρθει με αυτό τον τρόπο.


Όλα έμοιαζαν ιδανικά, αφού στο 60’ του αγώνα, γύρισε το παιχνίδι σε 1-2 και αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο. Κάπου εκεί ο Απόλλωνας παρά να προσπαθήσει να τελειώσει το παιχνίδι, έριξε ρυθμούς και ο Εθνικός ανέβηκε και ρίσκαρε. Ουσιαστικά μετά το γκολ του Μάγκλιτσα στο 58’, ο Απόλλωνας είχε ένα «νεκρό» διάστημα 20 λεπτών, που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι γύρισε το παιχνίδι.

Στο 78’ ο Παπουλής απείλησε μετά από 20 λεπτά και έχασε σπουδαία ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Εθνικός πέτυχε μοιραία για τον Απόλλωνα την ισοφάριση.

Ο τρόπος που ήρθε η απώλεια μετά από 8 σερί νίκες, πληγώνει τον Απόλλωνα που κρατούσε μια υπερπολύτιμη νίκη που θα τον έφερνε για πρώτη φορά στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί το αποτέλεσμα να πληγώνει, ωστόσο ο Σοφρώνης και οι παίκτες του θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να επιστρέψουν. Και θα πρέπει να το κάνουν άμεσα καθώς την Τετάρτη έχει αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα