Απόλλων: Ο "killer" Μαγκλίτσα και τα σερί... ντέρμπι

Αρκετά εύκολο αποδείχτηκε το έργο του Απόλλωνα κόντρα στην Πάφο, με τον Άντον Μαγκλίτσα να είναι σε τρελά κέφια. Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην ομάδα, αποδεικνύεται αγωνιστική με αγωνιστική μία από τις καλύτερες χειμερινές μεταγραφές στο κυπριακό πρωτάθλημα και τώρα αυτό που εύχονται όλοι στον Απόλλωνα είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Πέδρο Εμάνουελ από την πρώτη στιγμή έδειχνε να εμπιστεύεται τον Κροάτη, με τον ίδιο να τον δικαιώνει, βγάζοντας αρκετά θετικά τόσο με την συχνότητα του στο σκοράρισμα όσο και

με τις επιδόσεις του. Το νικηφόρο παιχνίδι με την Πάφο, ήταν και το πιο εύκολο παιχνίδι που είχε να δώσει η ομάδα της Λεμεσού μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Τώρα έρχονται πολύ δύσκολα ματς, είναι όλα ντέρμπι αφού κατά σειρά το συγκρότημα του Πορτογάλου τεχνικού έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για το θεσμό του κυπέλλου και μετά τις ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα.

Στον Απόλλωνα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού αν καταφέρουν και κρατήσουν αυτή τη σταθερή απόδοση που έχουν και νικήσουν τα δύο ντέρμπι, τότε οι ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου θα αυξηθούν. Ο Απόλλωνας είναι στους 49 βαθμούς και στην 3η θέση, αν όμως η Ανόρθωση σήμερα κερδίσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, τότε οι "κυανόλευκοι" θα πέσουν στην 4η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα