Απόλλων: Να κάνει το πρώτο βήμα

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον θεσμό του κυπέλλου. Ο Απόλλωνας υποδέχεται στις 5 στο Τσίρειο σήμερα τον Οθέλλο στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες και σίγουρα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στόχος του Απόλλωνα είναι η κατάκτηση του κυπέλλου ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να περνά εμπόδιο με εμπόδιο. Τώρα μπροστά του είναι ο πάντα υπολογίσιμος Οθέλλος έστω και αν στον αγώνα πρωταθλήματος τον κέρδισε με σχετική ευκολία και πάλι μέσα στο Τσίρειο.

Η

ομάδα του Κώστα Σακκά είναι σκληρό καρύδι και σίγουρα θα θέλει να μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκτός έδρας η ομάδα του Κύπριου τεχνικού θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να παίξει τα ρέστα της εντός έδρας.

Από την άλλη η ομάδα του Αντόνε έχει σαν στόχο μόνο την καθαρή νίκη. Μια νίκη η οποία αν έρθει σίγουρα θα βοηθήσει ενόψει επαναληπτικού αλλά περισσότερο θα βοηθήσει στην ψυχολογία των παικτών για τη συνέχεια. Παράλληλα θα είναι και μια ευκαιρία για τον Ρουμάνο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του να αποδείξουν πως η εμφάνιση του ντέρμπι και ειδικά στην άμυνα πως ήταν μια κακή παρένθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα