Απόλλων: Να εκμεταλλευτεί τα ντέρμπι

Μπορεί να έχει απομακρυνθεί σημαντικά από την κορυφή, ωστόσο το πρωτάθλημα παραμένει υψηλά στους στόχους του Απόλλωνα και θα κάνει ό,τι περνά από τα πόδια του για να τα καταφέρει.

Χρειάζεται να δώσει συνέχεια στο σερί νικών απέναντι στην Καρμιώτισσα, παράλληλα να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων που παίζουν μεταξύ τους και, το κυριότερο, όταν έρθουν τα ντέρμπι να τα κερδίσει.

Δύσκολο έργο, όμως όχι ακατόρθωτο, με τον Πέδρο Εμάνουελ να συνεχίζει να πιστεύει, μαζί με τους παίκτες του, ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Πλέον οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού βλέπουν παιχνίδι

με παιχνίδι και η σημερινή αντίπαλος είναι μια ομάδα ικανή, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσει στο ζητούμενο.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν επηρεάζουν το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες που θα επιλέξει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και συνέχεια στις νίκες.

Εκτός είναι οι Ντουντού και Μακρίδης, με τους Τιάγκο Γκόμεζ, Ζοάο Πέδρο και Λόπες να βρίσκονται στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα.

Οι σκέψεις του Πέδρο…

Υπάρχουν οι βασικές επιλογές, υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες, οι οποίες επιλέγονται με βάση τον κάθε αντίπαλο, ωστόσο, ο Πέδρο Εμάνουελ αρέσκεται στο να διατηρεί τον βασικό του κορμό στα πλείστα παιχνίδια.

Η επιστροφή του τιμωρημένου Βινίσιους δημιουργεί νέα δεδομένα στο κέντρο της άμυνας από τη στιγμή που και ο Αγγελή έδειξε στον αγώνα με τον Εθνικό πως αποτελεί αξιόπιστη λύση. Υπάρχει ένας προβληματισμός όσον αφορά τον Ρομπέρζ που δεν τα πήγε καλά στον τελευταίο αγώνα και δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά φέτος δίδυμο Βινίσιους - Αγγελή.

Από κει και πέρα, υπάρχει ερωτηματικό για το αν θα επιστρέψει στην 11άδα ο Ζοάο Πέδρο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό, παίκτης που είναι βασική μονάδα των «γαλάζιων».

Παρ’ όλ’ αυτά, ο Μπεντόγια έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και δεν αποκλείεται να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα ο Εμάνουελ, εκτός και αν διαφοροποιήσει το πλάνο του από 4-4-2 σε 4-5-1, αφήνοντας εκτός έναν εκ των Γκιέ - Μαγκλίτσα.

Η πιθανή 11άδα…

Με τα πιο πάνω δεδομένα, ο Βάλε θα βρίσκεται σίγουρα στο τέρμα αφού αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση της τεχνικής ηγεσίας, η άμυνα θα αποτελείται ενδεχομένως από τους Στυλιανού, Βασιλείου, Βινίσιους και Αγγελή, στη μεσαία γραμμή Σακέτι, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια και Παπουλής, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Γκιέ, Μάγκλιτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα