Απόλλων: Μετρά επιστροφές ο Εμάνουελ

Ο Αγγελή ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Μάριος Στυλιανού ετοιμάζεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ανέβασε ρυθμούς.

Ευχάριστα νέα για τον Πέδρο Εμάνουελ επεφύλαξαν οι τελευταίες δύο ημέρες, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός είδε αρχικά τον Αγγελή να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα και στη συνέχεια τον Μάριο Στυλιανού να ανεβάζει στροφές. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πάλεψε αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του κ. Εμάνουελ.

Αν όλα πάνε

καλά, ο Αγγελή είναι πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή σε κάποιο (ή και στα δύο) παιγνίδι με την Τρακαι για τον β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα. Όσον αφορά τον Στυλιανού, ανέβασε ρυθμούς χθες (το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις, το πρωί ασκήσεις πίεσης σε μικρούς χώρους και ασκήσεις με μπάλα και το απόγευμα τακτική) και σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο δεξιός μπακ έχει πρόβλημα στη μέση που του βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς. Ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Μερκής, Γκίε και Τουράμ, ενώ ο Γιώργος Βασιλείου ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Οι τρεις είναι σίγουρα εκτός και για τον επόμενο γύρο, ενώ ο Γκίε ίσως έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα με τους Λιθουανούς.

Είδε Τρακάι ο Καβάζης
Ο σκάουτερ του Απόλλωνα Γιώργος Καβάζης βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Κάουνας και είδε τον αγώνα της Τρακάι με την HB. Έτσι απέκτησε μια καλή εικόνα για την επόμενη αντίπαλο του Απόλλωνα, έφερε μαζί του υλικό (dvd) τόσο από τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας όσο και από παιγνίδια του πρωταθλήματος και ήδη ενημέρωσε τον Βιρτζίλιο Εντουάρτο Φερνάντες, ο οποίος είναι ο στενός συνεργάτης του κ. Εμάνουελ με καθήκοντα και σκάουτερ και για ποδοσφαιριστές και για επόμενους αντιπάλους και θα προχωρήσει στην ανάλυσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα