Απόλλων: Με φόρα για το «6Χ3»

Αποφασισμένος για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, ο Απόλλωνας υποδέχεται σήμερα τον Ερμή, σε ένα παιγνίδι όπου οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού έχουν σαν μοναδικό στόχο το 6ο συνεχόμενο τρίποντο, που θα τους δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουν την ανάβασή τους και την επιστροφή τους στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στον Απόλλωνα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, κόντρα σε μια ομάδα που τους δημιουργεί προβλήματα, όμως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους μια νίκη που θα τους βάλει

με το δεξί στο πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν και σήμερα σοβαροί, με σωστή νοοτροπία και να προσπαθήσουν να κάνουν πράξη όλα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις της εβδομάδας. Για τον Κύπριο τεχνικό το σημαντικότερο είναι οι παίκτες του να προσπαθήσουν να κάνουν το παιγνίδι τους, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη. Θέλει να έχουν και πάλι την κατοχή της μπάλας και να προσπαθήσουν να σκοράρουν νωρίς.

Δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στο πλάνο που θεωρεί ότι θα βοηθήσει την ομάδα σήμερα να πάρει το ζητούμενο και τους τόνισε ότι, για να καταφέρουν τον στόχο τους, θα πρέπει να έχουν την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος με τα προηγούμενα τρία ντέρμπι που έδωσαν. Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει τεράστια αυτοπεποίθηση γιατί οι νίκες συνοδεύονται και με καλές εμφανίσεις, ενώ υπάρχει και συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Με τα ίδια προβλήματα

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε και σήμερα στους τραυματίες Γκίε, Μακρίδη και Μπεντόγια. Απουσίες σημαντικές, όμως ο Απόλλωνας έχει αποδείξει πως είναι ομάδα με βάθος και έχει την ικανότητα να αναπληρώνει την κάθε απουσία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν και στον σημερινό αγώνα με σχηματισμό 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βάλε. Δεξιά ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερά θα είναι ο Γκόμες και στο κέντρο της άμυνας οι Ρομπέρζ και Βινίσιους. Αμυντικοί μέσοι θα είναι και σήμερα οι Σακκέτι και Χάμπος Κυριάκου που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Μπροστά τους ο Ντα Σίλβα. Στο ένα φτερό είναι σίγουρος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Φώτης Παπουλής, ενώ στο άλλο θα αγωνιστεί ο ήρωας της περασμένης εβδομάδας στο ΓΣΠ με τα δύο γκολ που σημείωσε Σαρδινέρο. Για την κορυφή της επίθεσης το προβάδισμα έχει ο Μάγκλιτσα, χωρίς όμως να αποτελεί έκπληξη αν ο Σωφρόνης επιλέξει τον Πίεχ. Όμως ο Κροάτης επιθετικός είναι αυτός που αναμένεται ότι θα ξεκινήσει.

Με πολύ κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί σήμερα ο Απόλλωνας. Οι σερί νίκες στα ντέρμπι, ο αντίπαλος που είναι η τελευταία ομάδα που τον κέρδισε, αλλά κι ο ενθουσιασμός που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες με τον Σωφρόνη στον πάγκο αναμένεται να οδηγήσουν αρκετά μεγάλο αριθμό φίλων του Απόλλωνα στη Δυτική. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας είναι πως θα ΄ναι η πολυπληθέστερη φετινή παρουσία των φίλων του Απόλλωνα στο «Τσίρειο». Οι οργανωμένοι έχουν κάνει τις δικές τους ετοιμασίες για να παρουσιάσουν σήμερα πολλές εκπλήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα