Απόλλων: Κόντρα στην ομάδα που τον πλήγωσε

Την ευκαιρία να πάρει «εκδίκηση» θα έχει το Σάββατο ο Απόλλωνας, κόντρα στον Ερμή. Οι «φτεροπόδαροι» κέρδισαν τους γαλάζιους στην αυλαία των play-off με 1-0, δίνοντας την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να περάσει στην πρώτη θέση αφού κέρδισε την Ανόρθωση.

Τώρα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα του Τον Κάανεν κυνηγά στη βαθμολογία τους γαλαζοκίτρινους και κόντρα στον Ερμή θα θέλουν μόνο τη νίκη για χίλιους δυο λόγους.

Καταρχήν αν έρθει η νίκη κόντρα στους «φτεροπόδαρους»,

ίσως να έχουμε και πάλι αλλαγή στη βαθμολογία αφού ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση. Δεύτερον οι ποδοσφαιριστές του Ολλανδού τεχνικού θα βάλουν τέλος σε ένα αρνητικό σερί το οποίο κρατά από την 2η αγωνιστική των play-off όταν και κέρδισαν την ΑΕΚ. Από τότε δεν έχουν κερδίσει αγώνα αφού ακολούθησε η ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ 2-2 η ήττα από την Ανόρθωση με 1-3 και η ήττα από την Ομόνοια με 1-0. Και τρίτον θα επανέλθει η ηρεμία αλλά και η ψυχολογία ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η νίκη για τους γαλάζιους είναι μονόδρομος το Σάββατο. Σε διαφορετική περίπτωση ο δρόμος προς τον τίτλο θα είναι στρωμένος με αγκάθια. Θα δυσκολέψει αρκετά η προσπάθεια και η πίεση θα μεγαλώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα