Απόλλων: Ενθουσιασμός και πίστη!

Ο Απόλλων πλέον συγκατοικεί με τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Η ομάδα του Ιοάν Αντόνε εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις δυο συνεχόμενες απώλειες του ΑΠΟΕΛ και πλέον είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του για να δώσουν συνέχεια , με στόχο να βρεθούν εντελώς μόνοι στην κορυφή και να τα δώσουν όλα για όλα μέσα στο 2015 για να υλοποιήσουν τον μεγάλο

τους στόχο που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι η Λεμεσιανή ομάδα , βρέθηκε στο -5 και κατάφερε να ''εξαφανίσει'' αυτή την διαφορά, είναι πάρα πολύ σημαντική αφού δίνει τεράστια δυναμική και με την ψυχολογία στα ύψη , καλείται στη συνέχεια του μαραθωνίου, να παρουσιαστεί ακόμη πιο αποφασιστική για να στείλει το μήνυμα το πόσο θέλει τον φετινό τίτλο.

Το γεγονός ότι ο Απόλλων πέρασε τα δύσκολα, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και όταν βρέθηκε με σημαντική διαφορά πίσω απο τον ΑΠΟΕΛ και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανταπεξέλθει αυτό και μόνο λέει πάρα πολλά και στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα. Η συσπείρωση είναι δεδομένή και αυτό που απομένει είναι οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν με τη διακοπή του πρωταθλήματος και να επιστρέψουν όπως έκλεισαν την αγωνιστική χρονιά μέσα στο 2014.

Άλλωστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα