Απόλλων: Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση

Βαθμοί θα χαθούν αρκετοί…φτάνει η ομάδα της Λεμεσού να βρίσκει απάντηση μετά από απώλεια. Αφού στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Ιοάν Αντόνε αλλά και ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός να βρουν τις λύσεις.

Λύσεις άμεσες προκειμένου να μην χαθούν βαθμοί και η ομάδα να μπορέσει να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο. Από την άλλη με τέτοια εμφάνιση όπως τη χθεσινή είναι σίγουρο πως δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τον μεγάλο σου στόχο.

Ήδη στον Απόλλωνα γύρισαν σελίδα. Ο αγώνας με

τον Ερμή αποτελεί παρελθόν αφού μπροστά τους υπάρχει ακόμη ένα πιο δύσκολο ντέρμπι…αυτό με την ΑΕΚ. Οι γαλάζιοι δε δυο αγώνες δέχθηκαν δυο ήττες και παράλληλα δέχθηκαν 8 γκολ ενώ πέτυχαν τρια.

Μόνο από αυτά τα νούμερα φανερώνει την δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Ιοάν Αντόνε στο επόμενο τους ντέρμπι .

Τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα αφού ο Ιοάν Αντόνε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασιλείου και Αντράντε. Ειδικά ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού της ομάδας φαίνεται να είναι σοβαρός ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα