Απόλλων: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Νίκη, νίκη και μόνο νίκη…αυτό το σύνθημα επικρατεί στον Απόλλωνα τη δεδομένη στιγμή. Απόψε στις 7 η ομάδα της Λεμεσού δοκιμάζεται στο Δασάκι της Άχνας από τον Εθνικό έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη.

Μια νίκη η οποία θα επαναφέρει τη διαφορά της ομάδας του Ιοάν Αντόνε στην κορυφή και στους τρεις βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος αυτή τη στιγμή συγκατοικεί στην κορυφή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρουμάνου τεχνικού πρέπει να αποδείξουν σήμερα πόσο πολύ θέλουν να πετύχουν τον πρώτο και μεγαλύτερο τους στόχο. Τώρα που η ομάδα βρίσκεται

εκτός κυπέλλου, η κατάκτηση του πρωταθλήματος μοιάζει περισσότερο με επιτακτική ανάγκη και σίγουρα θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Βέβαια το έργο τους δεν θα είναι εύκολο αφού απέναντι τους έχουν μια ομάδα η οποία θέλει επειγόντως βαθμούς. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με στόχος, θέληση και πάθος και σίγουρα, οι παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού θα πρέπει να καταλύσουν αρκετές δυνάμεις για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός από τη δυσκολία του αγώνα ο Ιοάν Αντόνε έχει να αντιμετωπίσει και αρκετές απουσίες. Δεν υπολογίζει στους Σανγκόι, Λόπες, Στυλιανού, Μεριέμ, Γκουγιόν, Αντράντε αλλά και στους Ουόν και Κολοκούδια οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Με αυτά τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάλε. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μερκής και Αγγελή, στα αριστερά της άμυνας ο Ρομπέρτ και δεξιά ο Νούνο Λόπες. Στη μεσαία γραμμή ο Χαμντανί με τον Έλτον να είναι ο πιθανότερος παρτενέρ του. Αριστερά θα στην επίθεση ο Παπουλής ενώ στα δεξιά ο Φάρλει Ρόσα και επιθετικό δίδυμο θα βρίσκονται οι Τουράμ και Γκίε.

Keywords
Τυχαία Θέματα