Απόλλων: Δεν βγαίνουν από την πρίζα

Η ταμπέλα του φαβορί δεν φέρνει εφησυχασμό στον Απόλλωνα
---------------------------------------------------------------------------------

Κανένας εφησυχασμός και σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούν εύκολο τον αυριανό αγώνα στον Απόλλωνα. Ο Πέδρο Εμάνουελ γνωρίζει ότι η αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο κρύβει και παγίδες και δυσκολίες και γι' αυτό προετοιμάζει την ομάδα του όπως και στα προηγούμενα παιγνίδια, να αντιμετωπίσει έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο που θα έχει σαν στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θεωρεί κανένα παιγνίδι πιο εύκολο από άλλα, κι αυτό το έχει περάσει και

στους ποδοσφαιριστές του. Έτσι η προετοιμασία του Απόλλωνα που ολοκληρώνεται σήμερα διεξήχθη με την ίδια σοβαρότητα, όπως και οι προηγούμενες.

Στη σημερινή προπόνηση, ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα γνωρίζει αν θα έχει στην αποστολή τους Κυριάκου και Μέζγκα που αντιμετώπισαν προβλήματα και γι' αυτό έχασαν τον αγώνα με τον Ερμή. Εκτός θα είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Σακκέτι και Στογιάνοβιτς, όπως και ο Κολοκούδιας που αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Πάντως τα τελευταία παιγνίδια απέδειξαν ότι το βάθος στο ρόστερ είναι μεγάλο και η οποιαδήποτε απουσία περνά χωρίς να γίνει αισθητή.
Ο Πέδρο Εμάνουελ βρέθηκε στο «Τσίρειο» την Τετάρτη και είδε τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη. Μαζί του ήταν ο Πρόεδρος του σωματείου και Αντιπρόεδρος της εταιρείας Μαρίνος Ευσταθίου και ο έφορος της ομάδας Σωκράτης Σωκράτους. Άλλοι συνεργάτες του κ. Εμάνουελ βρέθηκαν στο «Παπαδόπουλος» και είδαν την ΑΕΚ, επόμενη αντίπαλο στο πρωτάθλημα μετά την Πάφο. Το τεχνικό επιτελείο της λεμεσιανής ομάδας συνεχώς είναι στα γήπεδα βλέποντας αγώνες των αντιπάλων, έτσι ώστε να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα.

Κάτι που είναι φανερό ότι απέκτησαν πλέον οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είναι η αποφασιστικότητα και το καθαρό μυαλό. Αυτά τα δύο ήταν τα κύρια συστατικά τα οποία τους βοήθησαν να κερδίσουν τα τελευταία δύο παιγνίδια με ανατροπή. Οι «κυανόλευκοι» προηγουμένως όταν έμεναν πίσω στο σκορ έχαναν την ηρεμία τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επανέλθουν. Μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση πείσμωσαν και είναι περισσότερο από ποτέ αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι οι δυνατότητές τους είναι τέτοιες που μπορούν να τους φέρουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ένα επιπλέον κίνητρο για τους «κυανόλευκους» εν όψει του αυριανού αγώνα είναι και το να πετύχει για πρώτη φορά φέτος τέσσερεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας, κερδίζοντας την Αγία Νάπα, τον Ερμή και τη Δόξα ισοφάρισε τη φετινή του επίδοση και θέλει αύριο κερδίζοντας την Πάφο να την ξεπεράσει. Οι άλλες δύο φορές φέτος που ο Απόλλωνας πέτυχε τρεις σερί νίκες ήταν στον πρώτο γύρο (Ανόρθωση, Αγία Νάπα, Δόξα) και στις αρχές του δευτέρου γύρου (Ένωση, ΑΕΛ, Σαλαμίνα). Αν φθάσει τις 4 για πρώτη φορά θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη ώθηση εν όψει των ντέρμπι που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα