Απόλλων: Χρειάζεται και ο κόσμος

Το σκορ του πρώτου αγώνα, η …δεδομένη πρόκριση, οι περιορισμένες δυνατότητες του αντιπάλου και το ταξίδι στη Λάρνακα απέτρεψε τη μεγάλη μάζα του κόσμου να παρακολουθήσει την ομάδα του απέναντι στην Σαξάν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τρεις περίπου χιλιάδες Απόλλωνίστες αψήφησαν τα προαναφερθέντα και παρακολούθησαν από κοντά το πρώτο «εντός» έδρας παιγνίδι της ομάδας τους, το οποίο συνοδεύτηκε με νίκη.

Τα δεδομένα, όμως, διαφοροποιούνται ενόψει Τρακάι. Καταρχάς, το πρώτο παιγνίδι θα διεξαχθεί στην Κύπρο και ως εκ

τούτου ο Απόλλωνας χρειάζεται σκορ ασφαλείας, ώστε να πάει στη Λιθουανία τη μεθεπόμενη Πέμπτη χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Παράλληλα, η Τρακάι είναι αρκετά καλύτερη και πιο έτοιμη από την Σαξάν, επομένως, το παιγνίδι θα είναι δυσκολότερο. Φυσικά οι δυνατότητες της Τρακάι δεν είναι τόσες ώστε να απειλήσουν σε μεγάλο βαθμό τον Απόλλωνα. Φτάνει οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ να παρουσιαστούν με την απαραίτητη σοβαρότητα.

Ο κόσμος θα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Ως εκ τούτου θα πρέπει να ταξιδέψουν στη Λάρνακα όσο το δυνατό περισσότεροι και να στηρίξουν την ομάδα κόντρα στους Λιθουανούς.

Ο αριθμός σίγουρα θα είναι πολύ περισσότερος σε σχέση με την Σαξάν, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν περίπου πέντε χιλιάδες

Keywords
Τυχαία Θέματα