Απόλλων: Αποκτήθηκαν για έναν λόγο

Να δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω για να μπορέσει η ίδια να διεκδικήσει τον μεγάλο στόχο. Δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οουόν και Κολοκούδιας αποκτήθηκαν από τη διοίκηση του Απόλλων γιατί το ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας Ιοάν Αντόνε. Τους γνώριζε τους είδε ο ίδιος και σίγουρα από την άλλη δεν αποτελούν τυχαίες επιλογές.

Στις ομάδες τους Ερμής και Αγία Νάπα ήταν από τους πρωταγωνιστές μέχρι τώρα. Μάλιστα ο Γιώργος Κολοκούδιας χάρισε σημαντικούς βαθμούς στην πρωην του ομάδα. Με τα τέρματα του κέρδισε την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ

ενώ χάρισε την ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Πέτυχε μέχρι στιγμής επτά τέρματα. Να κάνει δηλαδή ότι δεν κατάφερε να προσφέρει ο Ρέζεκ ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα.

Από την άλλη ο Γάλλος αμυντικός να δώσει περισσότερη ηρεμία στην άμυνα. Σε έναν τομέα όπου η ομάδα της Λεμεσού υποφέρει και μάλιστα αρκετά. Το να δέχεσαι σχεδόν δυο γκολ αν παιχνίδι και στα σημαντικά να μην καταφέρνεις αυτό που θέλεις (όπως έγινε στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου) η λύση ήταν αυτή.

Με άλλα λόγια η ομάδα του Απόλλωνα κτύπησε εκεί που ήθελε περισσότερο ανάγκη. Η τιμωρία του Σναγκόι θα επιτρέψει στον Γιώργο Κολοκούδια να μπει απευθείας στα βαθιά και να δικαιώσει αυτούς που πίστεψαν στο όνομα του. Βέβαια το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και με τον Έντβιν Οουόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα