Απόλλων: Αντίστροφη μέτρηση για τον ακραίο

Αντίστροφα μετράνε οι φίλοι του Απόλλωνα για την ανακοίνωση της επόμενης μετεγγραφής της ομάδας τους, η οποία θα αφορά σε παίκτη που αγωνίζεται στα άκρα της ακραίο. Τώρα, αν αυτός θα είναι ο 23χρονςο Ισπανός Κριστιάν Καμπάγιος ή κάποιος άλλος θα τον μάθουν τις αμέσως επόμενες μέρες, αφού η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, διαβεβαίωσε χθες ότι θα πραγματοποιηθεί σίγουρα κι άλλη μετεγγραφή, χωρίς να γίνει περισσότερο… αποκαλυπτικός. «Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα προχωρήσουμε στην μετεγγραφή. Θα κάνουμε ότι καλύτερο

για να βοηθήσουμε την ομάδα και τον προπονητή. Θα δούμε τις επόμενες μέρες».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή πάνω των 21 ετών και μόνο στην περίπτωση που δεν βρεθεί αυτό που θέλει η τεχνική ηγεσία θα κινηθούν για την απόκτηση νεαρού παίκτη.

Κολουκούδιας, Γκίε, Παπουλής και Λόπες

Πλούσιο είναι και το αγωνιστικό ρεπορτάζ του Απόλλωνα. Ο Κολουκούδιας όπως έγινε γνωστό θα προχωρήσει σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα μηνίσκου που τον ταλαιπωρεί, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία.

Ακόμα τρεις εβδομάδες θα χρειαστεί ο Γκίε Γκίε για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Εκτός για λόγους ξεκούρασης/προφύλαξης θα μείνει ο Φώτης Παπουλής στο επικείμενο παιχνίδι με την Αγία Νάπα.

Αντίθετα, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά από πέντε μήνες ο Νούνο Λόπεζ. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 19 Σεπτεμβρίου και αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Απόλλωνα στις 22 Αυγούστου, άρχισα να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα