Απόλλων: Aνασχηματισμός πλάνου

Ο απρόσμενος τραυματισμός του Στογιάνοβιτς, αλλάζει τα πλάνα του προπονητή του Απόλλωνα Πέδρο Εμανουέλ, για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Καμπάλα. Βεβαίως, δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία προσέγγισης του παιχνιδιού, αλλά είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε μίνι ανασχηματισμό προσώπων στο αρχικό σχήμα.

Ο Απόλλωνας θα παραταχθεί την Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το προσφιλές σχήμα του Εμανουέλ (4-3-3), με τον Βάλε και την τετράδα της άμυνας (Φρέιρε, Σιμόες, Ελίζιο, Λόπες) αμετακίνητους. Αμυντικά χαφ θα είναι ξανά οι

Σακέτι και Γκουγιόν ενώ τη θέση του άτυχου Στογιάνοβιτς, διεκδικούν οι Ντα Σίλβα και Ρόσα. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ρόσα, ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στο διπλό ρόλο, της αναχαίτισης και της οργάνωσης, που επωμίζεται ο Στογιάνοβιτς. Ο Ντα Σίλβα είναι πιο επιθετικό χαφ και λιγότερο έτοιμος.

Ερωτηματικό (ευχάριστο) προκύπτει και στην κορυφή της επίθεσης, αφού πέρα του Τουράμ που επανήλθε πλήρως, ολοένα ανεβάζει ρυθμούς και το «βαρύ πυροβολικό» του Απόλλωνα, Γκίε-Γκίε. Άραγε, θα αφήσει εκτός, ο Εμανουέλ, τον Κολοκούδια, που έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα φέτος; Δύσκολο. Ο Κύπριος φορ προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είδε δίχτυα δύο φορές εις βάρος της Τρακάι. Ζοάο Πέδρο και Παπουλής, θεωρούνται σίγουροι για τα δύο φτερά της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα