Αποκλείστηκε ο διαιτητής που έκανε... τάκλιν στον Κάρλος!

Ο διαιτητής Τονί Σαπρόν, ο οποίος έκανε τάκλιν (!) στον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντιέγκο Κάρλος, στο παιχνίδι της -πρωτοπόρου του γαλλικού πρωταθλήματος- Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ για την 20η αγωνιστική, τιμωρήθηκε με τρίμηνη «καραντίνα» από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ο Σαπρόν είχε τεθεί προσωρινά εκτός πινάκων από την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας και χθες ανακοινώθηκε πως τιμωρήθηκε τελικά με τρίμηνο αποκλεισμό και ακόμη τρεις μήνες με αναστολή.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των «καναρινιών», έτρεχε προς την

άμυνά του για να προλάβει μία επίθεση των Παριζιάνων, ωστόσο δεν πρόλαβε να αποφύγει τον διαιτητή, που κινείτο δίπλα του. Ο διαιτητής έπεσε στο έδαφος, ο Κάρλος έκοψε ταχύτητα πίσω του για να μην τον χτυπήσει κι ο Σαπρόν, έξαλλος, τού έκανε τάκλιν, σε μια φάση που πέρασε στην Ιστορία του γαλλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Ντιέγκο Κάρλος τον κοιτούσε απορημένος, αλλά η απορία του έγινε οργή, όταν ο Σαπρόν τού έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα, θεωρώντας ότι έπεσε επίτηδες πάνω του, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να αποβληθεί! Ο Σαπρόν, με δήλωσή του έκανε λόγο για μια «αδέξια χειρονομία» του και ζήτησε συγγνώμη από τον Βραζιλιάνο άσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα