Αποκλεισμένοι από αγώνες της ομάδας τους δυο Απολλωνίστες

Διάταγμα αποκλεισμού από αγώνες του Απόλλωνα εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 27χρονου και 20χρονου, που τελούσαν υπό κράτηση σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις 27 Φεβρουαρίου, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλωνα - ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο.


Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε το σχετικό διάταγμα εναντίον των δυο και το οποίο θα ισχύει μέχρι την εκδίκαση της

υπόθεσης τους, που ορίστηκε να αρχίσει στις 10 Ιουλίου 2017.

"Με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, τέτοιες υποθέσεις διερευνώνται άμεσα και προωθούνται για ποινική δίωξη ενώπιον της δικαιοσύνης", είπε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι εναντίον των δυο διερευνάται υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας, παράνομης συνάθροισης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Εξάλλου, όπως είπε ο κ. Σωτηριάδης, σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα κράτησης 5 ημερών εναντίον του 39χρονου οπαδού της Ομόνοιας, σε σχέση με τα επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα - Ομόνοιας, στις 22 Φεβρουαρίου, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του και την πρόκληση ζημιών στις εγκαταστάσεις του Τσιρείου Σταδίου.

Υπενθυμίζεται πως χθες είχε τεθεί υπό 6ήμερη κράτηση και ένας 33χρονος οπαδός της Ομόνοιας, ενώ η Αστυνομία αναζητεί τα στοιχεία τριών ακόμη προσώπων, οι φωτογραφίες των οποίων απομονώθηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου.

Ο κ. Σωτηριάδης σημείωσε πως ο φάκελος της υπόθεσης για τους δυο υπόπτους θα συμπληρωθεί τάχιστα και θα προωθηθεί για ποινική δίωξη τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα