Αποκαλυπτικός ο Θεόδωρος: "Εισιτήρια με 1 ευρώ"

Στο Ράδιο Πρώτο για το μέτρο της ΚΟΠ, που επικυρώθηκε από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοïζίδου Νικολαΐδου, αλλά και για τον χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Θεόδωρος Αντωνίου. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ αποκάλυψε στον σταθμό μας την απόφαση της διοίκησης για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας προκειμένου να αυξηθεί η προσέλευση του κόσμου και ειδικά οι οικογένειες.

«Ακόμα να δούμε την ανακοίνωση. Θα τη μελετήσουμε για να μπορούμε να τοποθετηθούμε. Εκείνο που ζήσαμε χθες δεν ήταν ποδόσφαιρο και τα ντέρμπι που θέλει ο κόσμος. Είμαι 100% σίγουρος ότι οι φίλαθλοι του Απόλλωνα δεν απόλαυσαν καθόλου το ντέρμπι που έβλεπαν κενή την ανατολική κερκίδα.
Δεν υπάρχει κανένας που να επικροτεί τη βία στα γήπεδα, αλλά δεν είναι η λύση να τα αδειάσουμε για να έρθει ο κόσμος. Δεν γνωρίζω αν είναι το κατάλληλο μέτρο, όχι για να πατάξουμε τη βία, αλλά για να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα».

Αν το μέτρο αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα απέναντι στους κατόχους διαρκείας που έχουν προτεραιότητα στα εκτός έδρας παιχνίδια
«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο κόσμος δεν πάει στα γήπεδα, επομένως δεν αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα που είχαμε το 2014 στα εκτός έδρας παιχνίδια, κυρίως στο ΓΣΠ. Θα έχουμε πρόβλημα στην «Αρένα» και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που δεν θα μπορούμε να εξυπηρετούμε τους κατόχους διαρκείας».

Στη συνέχεια, ο Θεόδωρος Αντωνίου έκανε και μια αποκάλυψη που αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια
«Είναι απόφαση της διοίκησης ότι μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 18 ετών θα παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες με μόλις 1€».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα
«Είναι σημαντικό ότι είμαστε αήττητοι σε 10 συνεχόμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα και αυτό είναι το αίσθημα που επικρατούσε στα αποδυτήρια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήσαμε επιθετικά, αλλά περιορίσαμε αρκετά τον αντίπαλο. Στο δεύτερο δεν προλάβαμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και δεχθήκαμε τέρμα. Κάναμε δυο αλλαγές και πήραμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να γυρίσουμε τον αγώνα. Δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα με τον Εθνικό
«Τρεις απουσίες για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό. Μιτρέα, Μπενίτεθ και Αβραάμ θα είναι εκτός, επιστρέφουν οι Γουίλερ και Αϊρόσα».

Για τον προγραμματισμό
«Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Θα γίνουν οι ενέργειες για να δυναμώσει κι άλλο η ομάδα επιθετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα