Αποκάλυψη Ρουμάνου παίκτη για στημένο παιχνίδι στην Κύπρο

Για στημένο παιχνίδι στην Κύπρο έκανε λόγο ο πρώην παίκτης του Εθνικού Άχνας και της Πάφου, Αλεξάντρου Ιάκομπ.Ο Ρουμάνος άσος, που βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού την σεζόν 2015-16 και την επόμενη σεζόν για την Πάφο, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε με την ομάδα της Άχνας και τόνισε πως κατάλαβε

ότι έπρεπε να έρθει ισοπαλία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο ρουμάνικο κανάλι της ιστοσελίδας gsp.ro:

«Ναι, νομίζω πως μου συνέβη και στην Ρουμανία. Δεν το ήξερα εκείνη τη στιγμή, αλλά το άκουσα αργότερα. Στο εξωτερικό, αντιθέτως, το συνειδητοποίησα σε μια στιγμή. Όταν ήμουν στην Πάφο, κερδίσαμε την άνοδο. Ένα χρόνο πιο πριν είχα παίξει στον Εθνικό και είχαμε κερδίσει την παραμονή στο τελευταίο παιχνίδι», αποκάλυψε στο GSP Live ο 31χρονος Ρουμάνος και συνέχισε: 

«Στην Άχνα, στην πρώτη κατηγορία, το συνειδητοποίησα εν μέσω του αγώνα. Κατάλαβα κατά την διάρκεια του ότι έπρεπε να τελειώσει με ισοπαλία. Ένας συμπαίκτης μου, που σημείωσε εφτά γκολ, εκ των οποίων τα πέντε από το σημείο του πέναλτι, αστόχησε σε εκείνο το παιχνίδι. Αμέσως συνειδητοποίησα ότι κάτι συνέβαινε. Ζήτησα αλλαγή, αλλά είχαν γίνει όλες οι αλλαγές από το 50ό λεπτό.

Ωστόσο, προηγούμασταν 2-0 μέχρι το 80’ και το παιχνίδι συνεχιζόταν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μας ισοφαρίσουν. Το 2-2 ήλθε στο 90+ 10’ ή κάπου εκεί. Ο αρχηγός μας, ο οποίος ήταν κεντρικός μέσος, έγινε κεντρικός αμυντικός τα τελευταία 10 λεπτά. Μετά από αυτόν τον αγώνα είπα ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Κύπρο».

Η ιστοσελίδα gsp εκτιμά ότι τα γεγονότα που εξιστορεί ο Ιάκομπ ταιριάζουν με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Εθνικός - Νέα Σαλαμίνα την σεζόν 2015/16, και συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου 2016. «Η ομάδα του Αλεξάντρου κέρδιζε με 2-0 έως το 84’ (το δεύτερο γκολ του Εθνικού σημειώθηκε στο 81’), αλλά ισοφαρίστηκε από τους φιλοξενούμενους με τέρματα στο 84’ και το 90+2’. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, ο Γιάκομπ άλλαξε ομάδα. Έφυγε από τον Άχνα για την Πάφο, όπου έπαιξε για άλλη μια σεζόν, πριν επιστρέψει στην Ρουμανία και την Ραπίντ», καταλήγει το ρεπορτάζ των Ρουμάνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα