Ισόπαλο ντέρμπι, πρωτιά για Απόλλωνα (φωτος/βιντεο)

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας έμειναν στο 2-2 με τους γαλάζιους να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν προβάδισμα δυο φορές στο σκορ με τους Γκόμεζ (9’) και Ναφίου (35’) με τους γαλάζιους να απαντούν ισάριθμες με τους Σανγκόι (29’) και Παπουλή (39’).

Οι ποδοσφαιριστές του Φίνκ ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κυνήγησαν με αξιώσεις τη νίκη και μπορούσαν να την πάρουν κάτι που στο τέλος δεν κατάφεραν. Είχαν έξι

ευκαιρίες τρεις στον στόχο σε αντίθεση με τον Απόλλωνα ο οποίος είχε 2 ευκαιρίες πετυχαίνοντας δυο τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε», ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ πατούσε καλύτερα. Δυο χαμένες ευκαιρίες μια για κάθε ομάδα. Στο 68’ ο Γκιε-Γκιε απέναντι στον Χιώτη, ο Ελλαδίτης τεχνικός «ψαρεύει» τον Αφρικανό επιθετικό του Απόλλωνα και στο 80’ ο Μοραίς μόνος απέναντι στον Βάλε, (τον σημαδεύει) αντί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Οι γαλάζοκίτρινοι πέτυχαν γκολ στο 82’ το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφ-σαιντ. Η μπάλα πριν πάει στον Σιέρινταν αυτή προήλθε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν παράπονα από δυο περιπτώσεις πέναλτι στις οποίες ο Βασίλης Δημητρίου δεν έδειξε παράβαση. Πάντως όπως φάνηκε στις επαναληπτικές προβολές η μπάλα και στις δυο περιπτώσεις κτυπά στον ώμο του Μερκή.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Χριστοφίδης (79' Σωτηρίου), Καρλάο, Ρίσε, Μοράις, Λάνιγκ (32' Αρτυματάς), Γκόμες, Ντε Βινσέντι, Ναφίου (84' Χαραλαμπίδης), ΣέριντανΑπόλλων: Βάλε, Στυλιανού (58' Ν.Λόπες), Μερκής, Ουόν, Γουίλερ, Χαμντανί, Στογιάνοβιτς, Μεριέμ, Σανγκόι (82' Ρόσα), Παπουλής (76' Λόπεθ), ΓκιέΚίτρινες: Λάνιγκ, Χριστοφίδης, Σέρινταν, Αρτυματάς / Χαμντανί, Σανγκόι, Γουίλερ

Το SigmaLiveSports στο ΓΣΠ για το ντέρμπι κορυφής.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα