ΑΠΟΕΛ: Το πρώτο του Φίνκ να είναι καθοριστικό

Κόντρα στην Ανόρθωση ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόρστεν Φινκ θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά φέτος. Στις δυο άλλες περιπτώσεις προπονητής ήταν ο Γιώργος Δώνης με τους γαλαζοκίτρινους πάντως να παίρνουν τη νίκη και στους δυο αγώνες. Με 1-0 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και 2-0 μέσα στο ΓΣΠ. Άλλα τα δεδομένα εκείνου του καιρού και άλλα τώρα.

Ο Γερμανός τεχνικός προσπαθεί αγώνα

με αγώνα να επιβάλλει τη δική του, νέα φιλοσοφία στην ομάδα και από την άλλη η Ανόρθωση παρουσιάζεται πολύ καλύτερη. Ο Φίνκ σήμερα έχει μια ευκαιρία για να συνεχίσει αυτό που άρχισε ο Γιώργος Δώνης δηλαδή να προχωρήσει κόντρα στην ομάδα του Αντρέ Πάους με νίκη.

Μια νίκη η οποία θα φέρει τους γαλαζοκίτρινους στη θέση του φαβορί για την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Βέβαια όπως τονίσαμε τα δεδομένα για τον Γερμανό τεχνικό θα είναι αρκετά δύσκολα αφού η Κυρία είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με τις άλλες δυο φορές.

Ο Γερμανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σκοπό να φύγει από το «Παπαδόπουλος» με το σκορ που θα του δίνει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης. Το να σκοράρουν οι ποδοσφαιριστές του και να μην δεχθούν γκολ θα είναι το ιδανικότερο σενάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα