ΑΠΟΕΛ: Πρώτη και τελευταία, αλλιώς...

Το ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στην Ανόρθωση –όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν- προμηνύεται αρκετά δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ. Οι αντικειμενικές δυσκολίες είναι μεγάλες και οι γαλαζοκίτρινοι οφείλουν να ξεπεράσουν το ψηλό εμπόδιο χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε την «Κυρία» τρεις φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μετρά δυο νίκες και μια ισοπαλία, ωστόσο όλες οι αναμετρήσεις έχουν κοινό στοιχείο. Την ανταγωνιστικότητα.

Η ομάδα της Λευκωσίας σε κανένα παιγνίδι δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να το φέρει στα μέτρα της. Υπήρχαν λεπτές ισορροπίες και το ενδιαφέρον κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ακόμα και στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ, οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, όμως, η εμπειρία και η ποιότητα μίλησαν στο τέλος και ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε τη νίκη.

Στο δεύτερο παιγνίδι στο «Παπ», οι γαλαζοκίτρινοι «έφτυσαν» αίμα μέχρι να φύγουν με το διπλό, ενώ χθες σημείωσαν την πρώτη τους ισοπαλία με αντίπαλο την Ανόρθωση. Θα πρέπει, όμως, να είναι και η τελευταία απώλεια, διότι σε αντίθετη περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ θα κινδυνέψει άμεσα ή έμμεσα να βγει εκτός τροχιάς.

Το Σάββατο η ομάδα του Τόρστεν Φινκ θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες, να τριτώσει το καλό σε βάρος της Ανόρθωσης και παράλληλα να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα των συνεχόμενων ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα