ΑΠΟΕΛ: Νίκη και ό,τι ήθελε προκύψει

Η νέα χρονιά μπήκε, οι στόχοι όμως δεν αλλάζουν για τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του περασμένου έτους παρουσιάζοντας προβληματική εικόνα στα τελευταία τους παιγνίδια, αλλά άπαντες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να την αντιστρέψουν. Αρχίζοντας από το σημερινό (18:00) παιγνίδι με τη Δόξα, η ομάδα του Κετσπάγια θα προσπαθήσει να κτίσει νικηφόρο σερί, προκειμένου με αντεπίθεση διαρκείας να ανατρέψει τα βαθμολογικά

δεδομένα. Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, τίποτα δεν θα έρθει εύκολα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αν δεν παρουσιαστούν με το καλό τους πρόσωπο. Η Δόξα έδειξε μέχρι σήμερα ότι είναι μια ομάδα πειθαρχημένη, που κάλλιστα μπορεί να κάνει τη ζημιά στους μεγάλους. Άλλωστε και στο παιγνίδι του πρώτου γύρου οι επίδοξοι πρωταθλητές δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ζητούμενο στο Μακάρειο. Άρα, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά από τους ποδοσφαιριστές.

Το ιδανικό σενάριο για τον ΑΠΟΕΛ είναι η νίκη να συνδυαστεί με πειστική εμφάνιση, ώστε να βελτιωθεί και η ψυχολογία της ομάδας, αλλά το δυστύχημα για τον τεχνικό ηγέτη του ΑΠΟΕΛ είναι πως σε ακόμα ένα παιγνίδι έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν υπολογίζει στους δύο από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς του (Αστίθ και Καρλάο συνεχίζουν να είναι τραυματίες), όπως και στους δύο δημιουργικούς μέσους που έχει στο ρόστερ. Με τον Στίλιτς να προέρχεται από τραυματισμό (είναι στην αποστολή) και τον Ντε Βινσέντι τιμωρημένο, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Στην άμυνα το κενό αναμένεται να καλύψει ο Αρτυματάς και στην μεσαία γραμμή να αγωνιστεί ο Μακρίδης, είναι οι πιθανές επιλογές του Κετσπάγια. Οι Βάτερμαν, Σέρτζιο, Αμορίν, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Βάντερ, Εφραίμ και Καβενάγκι θα συμπληρώνουν την ενδεκάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα