ΑΠΟΕΛ: Να κερδίσει και τα προβλήματα!

Οι απώλειες βαθμών απαγορεύονται για τον ΑΠΟΕΛ το απόγευμα κόντρα στον Εθνικό. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες και κατ’ επέκταση να συνεχίσουν την καταδίωξη του Απόλλωνα.

Σε ακόμα έναν αγώνα, η ομάδα της πρωτεύουσας θα κατέβει με πάμπολλα προβλήματα. Εντούτοις, καλείται να τα κερδίσει και αυτά προκειμένου να μην χάσει και άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου.Ακόμα και έτσι η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι τόση ώστε να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα

στον ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα και τότεΣτον πρώτο γύρο, οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν πανεύκολα με 4-0. Τότε πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες τους εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα πανηγύρισαν τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους.Ωστόσο, σήμερα το απουσιολόγιο είναι γεμάτο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όπου απουσίαζαν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές (Γκόμες, Αντωνιάδης και Χαραλαμπίδης).

Δυο από τους σκόρερ της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα απουσιάσουν. Ο λόγος για τους Μαντούκα και Αλεξάνδρου, ωστόσο ο άνθρωπος που έδειξε το δρόμο για την ευρεία νίκη είναι διαθέσιμος. Ο Σέρινταν πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο από το 55’.

Σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει. Όμως, όπως προαναφέραμε ο πρώτος λόγος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα του απογευματινού αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα