ΑΠΟΕΛ: Μετά από 40 μέρες

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ενώπιον του το ντέρμπι με τον Απόλλωνα όπου φυσικά στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη με την οποία θα… «πατήσει» κορυφή μετά από 40 μέρες.

Τα αρνητικά αποτελέσματα από τα μέσα Δεκεμβρίου, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν τον ΑΠΟΕΛ στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δημιουργώντας μάλιστα απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Μετά την αλλαγή

της τεχνικής ηγεσίας, οι «γαλαζοκίτρινοι» δείχνουν ένα σταθερά βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, τα προβλήματα τραυματισμών άρχισαν να λιγοστεύουν και όλοι ελπίζουν ότι ήρθε η ώρα ο ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να παραμείνει μέχρι το τέλος.Εντύπωση έκανε το πάθος του Τόρστεν Φινκ κατά την διάρκεια της επίσκεψης των οργανωμένων στον Αρχάγγελο. Αρχικά οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πήγαν στο προπονητικό κέντρο έτσι ώστε να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο Γερμανός εξέπληξε και ο ίδιος εμψύχωσε τους οπαδούς. Εάν αυτό το πάθος μεταφερθεί στους ποδοσφαιριστές τότε ο ΑΠΟΕΛ έχει αυξημένες πιθανότητες να επανέλθει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα