ΑΠΟΕΛ: Με οδηγό το περσινό

Ο ΑΠΟΕΛ πάει αύριο στο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα με οδηγό το περσινό παιχνίδι αλλά και γενικά τα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας όπου οι «γαζαλοκίτρινοι» μετρούν μόλις μία ήττα και έξι νίκες.

Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να κάνει άλλο στραβοπάτημα

αφού προέρχεται από πέντε συνεχόμενες απώλειες βαθμών και άλλη μια μπορεί να αποδειχθεί καταστροφή καθώς (πολύ πιθανόν) θα δει την διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται και παράλληλα τις υπόλοιπες ομάδες να γλυκοκοιτάζουν την δεύτερη θέση.

Πέρσι ο ΑΠΟΕΛ προερχόταν από ισοπαλία 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ και βρήκε τον τρόπο να φύγει από την Λάρνακα με το διπλό (0-1). Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη αγωνιστική οι γαλαζοκίτρινοι εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Οθέλλο και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν μετά από πέντε αγωνιστικές να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να βρουν ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Πάντως με τον ερχομό του Τόρστεν Φινκ πνέει άλλος αέρας στον Αρχάγγελο, μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο με νίκη και (επιτέλους) καλή εμφάνιση. Ο Γερμανός με την κίνηση του να χρησιμοποιήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές

Keywords
Τυχαία Θέματα