ΑΠΟΕΛ: Με Καρλάο και Εφραίμ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21/02 στις 16:00.

Τα δεδομένα σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν πλήρως έτοιμοι δεν άλλαξαν και έτσι ο Thorsten Fink επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για να συμπεριλάβει στην αποστολή.Η ΑΠΟΣΤΟΛΗΠάρντο , Χιώτης, Σέρτζιο , Ασσιώτης, Ρίισε , Αντωνιάδης, Aμορίν , Kακά , Καρλάο , Χριστοφίδης, Moραίς , Λάνινγκ , Αρτυματάς, Γκόμες , Χαραλαμπίδης, Νάφιου , Εφραίμ,

Παπαφώτης, Ντε Βινσέντι , Σιέρινταν , Τζιμπούρ , Σωτηρίου. Υπενθυμίζουμε ότι αύριο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε άτομα άνω των 65 ετών καθώς και σε παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία συνοδεύονται από τις μητέρες τους. Επίσης επιτρέπονται άτομα με τροχοκάθισμα, συνοδευόμενα από ένα άτομο.Όσοι θα έρθουν στο στάδιο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τα δυτικά ταμεία, χωρίς οποιοδήποτε κόστος. Οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να εισέλθουν με την κάρτα τους. Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας ανεξαρτήτως του για ποια κερκίδα έχει εκδωθεί η κάρτα τους (Ανατολική, Νότια, Δυτική άνω και Δυτική κάτω), μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να εισέλθουν από τις δυτικές εισόδους και να πάρουν θέση είτε στο κάτω είτε στο άνω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας.Υπενθυμίζουμε ότι αύριο δεν ισχύει η ταξιθεσία.Οι είσοδοι του σταδίου ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 14:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα