ΑΠΟΕΛ: Κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα

Δύσκολο Δευτεριάτικο ντέρμπι για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μοναδικό στόχο την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι στο οποίο ο Τιμουρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του θα θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στην 7η αγωνιστική και την μεγάλη νίκη τους επί της ΑΕΛ

με 6-0.

Ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι στο ντέρμπι με την Λεμεσιανή ομάδα. αυτό γιατί η ομάδα του Ντε Γιόνγκε είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αφού ξέχασε τι πάει να πει ήττα. Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές στις οποίες μέτρησε 2 σερί ήττες από Ομόνοια και Ανόρθωση, μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Δυο από αυτές τις νίκες ήταν πάνω σε δυνατούς αντιπάλους όπως Απόλλων και ΑΕΚ και αυτό λέει πολλά.

Η Νέα Σαλαμίνα έδειξε αυτό το διάστημα πως μπορεί για μεγάλα πράγματα και σίγουρα αν δεν αντιμετωπιστεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά. Αυτό σίγουρα είναι που θέλουν να αποφύγουν στον ΑΠΟΕΛ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός είναι οι μόνιμα τραυματίες Πάρντο, Σωτηρίου και Αλεξάνδρου. Πολύ δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση οι Σέρτζιο, Μακρίδης και Αμορίν οι οποίοι χθες ακολούθησαν και πάλι φυσιοθεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα